Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

الثلاثاء، 6 سبتمبر 2011

كفتة البطاطس المبشورة بالحمة المفرومة

الادوات:
2\1 كيلو لحمة مفرومة
3 حبات بطاطس مبشورة بنية
1 بيضة
1 حبة بصلة مبشورة ناعمة
2 معلقة دقيق شوفان او دقيق ذرة
ثوم
خضرة -بدقونس- شبت
ملح -كمون - فلفل-بهار


الطريقة:
1-نقوم ببشر حبات البطاطس نية
2- نضع فوقها اللحمة المفرومة
3-نقوم ببشر حبة البصلة
4-نضع معلقتين الدقيق (ملعقتان كبيرتان)
5-نقوم بدهس الثوم (الكمية حسب الرغبة)
6-نضع البيضة علي الخليط
7-اخيرا نضع الخضرة والشبت والبقدونس والتوابل
8- نخلط الخليط جيدا لمدة 5 دقائق
9-ناتي بصنية مدهونة بالزيت ونقوم بتقطيع الكفتة بها علي شكل دوائر
10-نضع الكفتة بعد التقطيع في الثلاجة لمدة نصف ساعة
11- بعد نصف ساعة نبدا في تشويح الكفتة في قليل من الزيت في طاسة علي النار
12- نضع الكفتة بعد تشويحها في الصنية القديمة ونضعها في الفرن حتي كامل النضج




وبالهنا والشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق